Önkormányzat

Bider Zsolt polgármester

Dr. Bider Zsolt

polgármester

Megtisztelő számomra, hogy elsőként üdvözölhetem Önt községünk megújult honlapján!

Köszöntöm a településünk iránt érdeklődő, az ide utazó, vagy ide utazni szándékozó kedves vendégeinket, és köszöntöm azokat is, akik az interneten barangolva érdeklődnek településünk iránt!

Az érdeklődők mellett külön szeretettel köszöntöm falunk lakóit is, akiknek segítséget nyújt majd ez a honlap. Bízom benne, hogy együttesen töltjük majd meg tartalommal, hasznos információkkal, észrevételekkel. Minden kedves érdeklődő megismerkedhet településünk történelmi múltjával, jelenével, értékeivel, kulturális életével. Tájékozódhat Öttevény közéletéről, elolvashatja az önkormányzatunk képviselő-testületének rendeleteit, határozatait. Megismerheti községünk történetét, nevezetességeit, intézményeit, egyesületeit, és civil szervezeteit, betekintést nyerhet a település oktatási-, kulturális- és sportéletébe, valamint információt kaphat rendezvényeinkről, ünnepeinkről.

A weblap megújításával az is célunk volt, hogy megkönnyítsük falunk polgárainak mindennapi ügyintézését is. Ennek érdekében a jövőben megtalálhatják majd Öttevény internetes oldalain a hivatali ügyintézéshez szükséges legfontosabb tudnivalókat, nyomtatványokat. Bízom abban, hogy segíteni fogja a tájékozódást, ügyeik gyorsabb és egyszerűbb intézését.

Remélem, hogy honlapunk hozzájárul ahhoz, hogy az érdeklődők mindig a legaktuálisabb képet kapják településünkről, annak életét színesítő rendezvényeiről. Barangoljon hát kedvére honlapunkon és kívánom, hogy e látogatás kellemes és hasznos perceket szerezzen! Ha pedig sikerült felkelteni érdeklődését, a virtuális kirándulás után kérem, személyesen is tapasztalják meg Öttevény vendégszeretetét, bensőséges, családias hangulatát a valóságban is!

Jó böngészést, a honlap használatához sok sikert és örömet kívánok minden kedves érdeklődőnek!

Dr. Bider Zsolt
polgármester